Aanverwante produkten, meer is mogelijk!

Magazijnen uitbreiden met extra vloer oppervlak, het overzichtelijk opslaan van kleinere produkten in kunststof onderdelen bakken, magazijn (of gedeelteís) afschermen middels gaaswanden. Informeer naar de mogelijkheden.

Entresolvloeren
Opslagruimte uitbreiden binnen de bestaande muren, gebruik de hoogte van uw gebouw. Entresolvloeren zijn zeer eenvoudig in een bestaande ruimte in te passen en ook later weer eenvoudig te demonteren (bij herindelen van het magazijn of verhuizingen). De entresolvloeren kunnen worden geleverd inclusief hekwerken, trappen, gaaswanden, doorvoerluiken etc.

Kunststof onderdelen bakken
Kleiner onderdelen zoals pluggen, bouten, moeren etc. opbergen op een overzichtelijke manier, dat kan. In ons assortiment hebben wij meerdere kunststof bakken van breed, smal tot lang. Verkrijgbaar in de kleuren blauw (voorraad), geel, rood en groen.

Magnetische etiketten
Voor het coderen van uw schappen in het magazijn hebben wij meerdere mogelijkheden. Middels magnetische etikethouders, losse etiketten en op rol (zelf knippen!) kunt u zelf u magazijn overzichtelijk inrichten. De magnetische etiketten kunnen meerdere malen worden beschreven met een wateroplosbare of droog afwisbare stift!

IndustriŽle gaas separatiewanden
Wanneer eisen worden gesteld aan het afschermen van uw magazijnen en/of goederen, wij helpen u met beveiligen. De stalen gaas wanden kunnen worden geleverd met een loopdeur maar ook middels schuifdeuren voor grotere doorgangen. Het e.e.a. in meerdere RAL kleuren te verkrijgen.

Klik hier voor een voorbeeld project middels gaaswanden en loopdeur, zie tekening.

(Overzicht foto's)